Ontsnap uit je dagelijks leven en ontdek de Scandinavische landen met jouw eigen 4x4! Reis over de mooiste wegen van Europa met behulp van ons op maat gemaakte roadbook, en slaap onder de sterrenhemel in je eigen daktent.

Picture of Nordic Nomads
Picture of Nordic Nomads
Picture of Nordic Nomads
Picture of Nordic Nomads

Over de roadtrips

Wil je Europa buiten de gebaande paden ontdekken, de prachtige landschappen bewonderen en verborgen pareltjes ontdekken? Houd je van avontuur maar heb je toch wat comfort nodig? Dan is Nordic Nomads zonder twijfel de perfecte roadtrip voor deze zomer!

Kies je bestemming

Beleef Nordic Nomads roadtrip in de mooiste landen van Europa.

Kies je tent

Pop up Tent

Pop-up tent

De Pop-up tent is bedoeld voor mensen die redelijk avontuurlijk zijn. Het is een uiterst praktische tent en kost je slechts 30 seconden om hem uit te klappen. Daarnaast is de tent ook voorzien van een ventilatiesysteem dat eventuele condensvorming bij het wakker worden voorkomt.

Adventure Tent

Adventure tent

De Adventure tent is bedoeld voor de echte avonturiers onder ons die hun roadtrip in the wild naar een hoger niveau willen tillen. De tent is ietsjes groter en kost dus ook wat meer tijd om op te zetten, in ongeveer 3 minuten zal de volledige tent kunnen opzetten. Daarnaast is de tent ook voorzien van een ventilatiesysteem dat eventuele condensvorming bij het wakker worden voorkomt.

Volg ons op Instagram

@nordicnomads_org

Boek met een gerust hart

Met onze annuleringsverzekering kan je zonder zorgen boeken. Dankzij deze verzekering kan je de reis tot 30 dagen voor vertrek zonder reden en zonder annuleringskosten annuleren. Het reeds betaalde bedrag (minus de kosten van de verzekering) zal worden terugbetaald indien je annuleert voor 30 dagen voor vertrek.

Binnen 30 dagen voor vertrek is het ook nog mogelijk om te annuleren met een geldige annuleringsreden. Alle geldige redenen staan beschreven in onze annuleringsvoorwaarden